استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت رابرت ماینر

معرفی کتاب استراتژی معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت

()

این هفته به معرفی دومین کتاب آقای رابرت ماینر، “استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت“، خواهیم پرداخت. این کتاب یکی از جذاب ترین و کاربردی ترین کتاب ها در زمینه معامله گری است که در کنار دو کتاب “تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه” آقای رابرت پریچر و “Trading in the Zone” آقای مارک داگلاس (ترجمه شده تحت عنوان تحلیل بنیادی، تکنیکال و ذهنی) از پرفروش ترین کتاب های بازار سرمایه است. هر سه این کتاب ها بسیار راهبردی و ارزشمند هستند و مطالعه آن ها به معامله گران کمک می کند معاملات بهتری داشته باشند.

مشخصات کتاب

عنوان کتاب

استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت

عنوان اصلی

High Probability Trading Strategies

مولف

رابرت ماینر – Robert Miner

مترجمان

ابراهیم صالح رامسری، سینا محامی

ناشر

کهکشان دانش، آراد کتاب

زبان

فارسی

شابک

9786001860485

رده‌بندی دیویی:

332.64

استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت” در سال 2008 میلادی نوشته و منتشر شد و توسط آقایان سینا محامی و ابراهیم صالح رامسری ترجمه و در اختیار فارسی زبانان علاقمند قرار گرفت.

آیا لازم است ابتدا کتاب داینامیک تریدینگ را مطالعه کنیم؟

از آنجا که مطالعه کتاب “داینامیک تریدینگ” پیش نیاز مطالعه “استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت” نیست، اگر قصد مطالعه “داینامیک تریدینگ” را ندارید باز هم می توانید از محتوای این کتاب بهره گیری کنید. نکات و ریزه کاری های تکنیکی در کتاب “داینامیک تریدینگ” به مراتب بهتر بیان شده اند اما ممکن است شما در سطح پیشرفته استفاده از ابزارها و تکنیک های معاملاتی باشید لذا نیازی به مطالعه کتاب اول آقای رابرت ماینر ندارید.

چرا مطالعه این کتاب الزامیست؟

همانطور که در معرفی کتاب “داینامیک تریدینگ“، کتاب اول آقای رابرت ماینر، اشاره کردیم ایشان نگاه کاملا معاملاتی به بازار سرمایه دارد. اگرچه انتقال این نگاه در قالب متن کار بسیار دشواری است اما ایشان به خوبی از عهده آن برآمده است و همین دید معاملاتی، مطالعه این کتاب را بر هر معامله گری واجب کرده است.

همانطور که از اسم کتاب “استراتژی معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت” بر می آید آقای رابرت ماینر در این کتاب به معرفی مفهوم استراتژی پرداخته و سپس استراتژی معاملاتی خودش را معرفی کرده است و همزمان نوع نگاهی را در اختیار خواننده قرار می دهد که به او در مسیر گسترش استراتژی شخصی اش کمک می کند. به عبارتی به کارگیری مفاهیم و ابزارهای معرفی شده در کتاب تنها در استراتژی خود آقای ماینر کارآمد نیستند و قابلیت اضافه شدن به دیگر استراتژی ها و کارآمدتر کردن آن ها را دارند.

برای مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مفهوم Dual Time Frame Momentum یا انرژی جنبشی بازار در دو تایم فریم پشت سر هم که با بهره گیری از آن می توانید استراتژی شخصی و کیفیت معاملاتتان را ارتقا دهید.
  • پیدا کردن سهام سودده در سریع ترین زمان، تشخیص اینکه آیا یک سهام مستعد رشد هست یا خیر و در حال حاضر فرصت معاملاتی مناسبی دارد.
  • نوع نگاه آقای رابرت ماینر به اندیکاتورها. نه تنها اندیکاتورها و نحوه تنظیماتی که در کتابش معرفی کرده مفید است بلکه بیشتر از آن، نوع نگاهش به اندیکاتورها برای معامله گرانی که جایگاه استفاده از آنها در معاملاتشان را نمی دانند بسیار کاربردی است. در این کتاب اندیکاتور دی تی اسیلاتور و طریقه تنظیم کردن آن آمده است که اگر هدفتان از استفاده از آن را بدانید و اندیکاتور را به درستی تنظیم کنید فوق العاده کارآمد است. بویژه برای بازار رمزارزها که تجربه نشان داده است، اندیکاتور مک دی کارآیی خود را از دست می دهد؛ اندیکاتور دی تی اسیلاتور به مراتب قوی تر عمل می کند

حذفیات کتاب از نگاه تیم ما

بک تست ها نشان داده است بحث تایم لند که در این کتاب معرفی شده کارآیی چندانی ندارد و آقای رابرت ماینر هم به ندرت از این مفهوم در معاملات خود بهره گیری می کند. خوب است بدانید DTP که در کتاب “داینامیک تریدینگ” معرفی شده بود، به طور کلی در این کتاب کنار گذاشته شده است و این تایید دیگری است بر اینکه مفهوم DTP کارایی ندارد. مطالعه این بخش نه تنها الزامی نیست، بلکه نخواندن آن صرفه جویی در زمان شماست.

چرا رابرت ماینر از استراتژی ارائه شده در کتاب بهره گیری نمی کند؟

استراتژی و مفاهیم آن در این کتاب بسیار عالی ارائه شده است و به ما در مسیر ساخت استراتژی شخصی کمک بسیار می کند، با این وجود لازم است بدانیم آقای رابرت ماینر دقیقا بر طبق استراتژی معرفی شده در این کتاب معامله نمی کند و علت آن هم تجربه چهار دهه معامله گری در بازارهای سرمایه است. اگر با دقت به معاملات ایشان نگاه کنید خواهید دید که وی بر اثر تجربه و در طول زمان حسی از بازار دریافت کرده است که سبب شده در هنگام معامله بیشتر شِمی کار کند. کلیات معاملات آقای ماینر یکسان است اما همواره براساس شرایط بازار تغییراتی در جزئیات آن می دهد تا هرچه بیشتر با بازار هماهنگ شود.

بسیاری از نومعامله گران انتظار دارند فقط با مطالعه یک کتاب در بازار سرمایه معاملات موفقی داشته باشند، در حالی که چنین هدفی در واقع امکان پذیر نیست. معامله گران موفق معمولا از استراتژی دیگران کپی برداری نمی کنند بلکه الگوبرداری می کنند. این کتاب و تمامی کتاب هایی که تا کنون معرفی کرده ایم با این هدف معرفی شده اند که به شما کمک کنند استراتژی خودتان را طراحی کرده و آن را ارتقا دهید و نه اینکه دنباله رو رابرت ماینر یا هر یک از دیگر بزرگان نظیر رابرت پریچر، گلن نیلی، نیما آزادی و … در بازار سرمایه باشید. بلکه همه این بزرگان به ما کمک می کنند استراتژی خودمان را طراحی کنیم.

بهترین روش مطالعه این کتاب از نگاه تیم ما

مفاهیم این کتاب را در کنار یک استاد به مراتب آسان تر می آموزید. یعنی بهتر است ابتدا کتاب را بخوانید و نگاه آقای رابرت ماینر را درک کنید. سپس از راهنمایی فردی که تجربه پیمودن این مسیر را دارد بهره گیری نمایید، تا شما را در جهت درست هدایت کند.

البته خوب است بدانید دوره های بسیاری تحت عنوان دوره ماینر در بازار وجود دارد که صرفا مطالب کتاب “داینامیک تریدینگ” یا “استراتژی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت” را ارائه می دهند اما مدرس دوره درک درستی از محتوای کتاب ندارد و در اصل یک کتاب صوتی دریافت کرده اید. لذا لازم است از معامله گر بودن مدرس دوره اطمینان حاصل کنید و بدانید که از مفاهیم این کتاب در معاملاتش بهره گیری می کند.

در پایان یک بار دیگر تاکید می کنیم این کتاب را با دقت و وسواس بخوانید و بارها تمرین کنید و اطمینان داشته باشید وقتتان تلف نخواهد شد.

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا

2 دیدگاه برای “معرفی کتاب استراتژی معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت

  1. مهدی خیری گفته:

    سلام، استاد من این کتاب و 80 درصد کتابهای معرفی شده شما رو خوندم و تقریبا درکش می کنم و چون دوره سرمایه گذار برتر شما و دوره تحلیل تکنیکال استاد آزادی رو هم قبلش گذرونده بودم تقریبا مطالب کتاب رو درک می کنم ولی نمیدونم چرا وسواس به آموزش بیشتر و خوندن کتاب داینامیک تریدینگ و … پیدا کردم، ولی هنوز خودم رو معامله گر نمیبینم. پیشنهادتون چیه

    • حامد مصدقیان گفته:

      معامله گری یک مهارت هستف نه یک دانش. باید انجامش بدی، زیان بدی، اشتباه کنی، اتشابهاتت رو یکی یکی تصحیح کنی تا بشی معامله گر.

دیدگاهتان را بنویسید